Business

Business en Events
Den Dullaert in Hulst combineert op een eigentijdse manier het zakelijke met het aangename.
Vergaderingen, symposia of personeelsfeesten krijgen in Hulst een bourgondisch tintje.
De verschillende zalen in het complex zijn multifunctioneel.
Even gemakkelijk ontvangt Den Dullaert kleine vergadergezelschappen als omvangrijke groepen.

Belangstelling?
Vraag meer informatie via info@dendullaert.nl of bel naar 0114-314351


Flexibel

Betrokken

Flexibiliteit is een van de belangrijkste kenmerken van Den Dullaert. Zowel in ruimtes als in de organisatie van uw evenement. Onze zalen bieden met gemak plaats aan groepen van 10 tot meer dan 150 personen. Ook bij de invulling en organisatie van uw evenement leggen wij alle flexibiliteit aan de dag die nodig is om het evenement tot een succes te maken.

Onze betrokkenheid bij uw evenement komt sterk tot uitdrukking in de voorbereidende fase waarin wij meedenken tot in het kleinste detail. Door de kleinschaligheid van onze organisatie leven wij mét u naar uw evenement toe. Ook tijdens uw bijeenkomst in Den Dullaert zult u merken dat onze medewerkers goed op de hoogte zijn van uw wensen. Zij zetten alles op alles om u en uw gasten een warm onthaal en een prettig verblijf te bieden.

Multifunctioneel

Service

Hulst Vestingstad

De multifunctionele theaterzaal en de drie vergaderruimtes zijn voor tal van zakelijke evenementen geschikt. De verschillende ruimtes zijn stuk voor stuk apart te gebruiken, maar juist de combinatie van zalen kan voor bedrijven aantrekkelijk zijn. Vanzelfsprekend is de theaterzaal ook daadwerkelijk als theaterzaal te gebruiken. Op verzoek verzorgen wij theatervoorstellingen of ander entertainment. Dit laatste maakt met name van personeelsfeesten onvergetelijke avonden. Het grand-café Den Dullaert kan direct bij uw evenement betrokken worden voor lunches of diners.

Den Dullaert biedt u desgewenst diverse audiovisuele faciliteiten zoals internetaansluitingen en het gebruik van beamder en dvd. Service of gastvrijheid betekent voor ons dat wij uw wensen centraal stellen. Daarom kennen wij geen standaard benadering. Goede communicatie is van wezenlijk belang. Vanzelfsprekend spreken wij ieder evenement van A to Z met u door. Wij werken daarbij vanuit de gedachte: uw succes is ons succes.

Evenementen en bijeenkomsten in Den Dullaert laten zich prima combineren met een bezoek aan het nabijgelegen middeleeuwse vestingstad