NIEUWS


HULSTCULTUREEL gaat samenwerken met DEN DULLAERT

 

Het is weer zover. Na anderhalf jaar gaan we terug naar NORMAAL!

Dus ook weer naar theater en in de afgelopen maanden is er natuurlijk niet stilgezeten.

In het nieuwe seizoen staan er een aantal fantastische voorstellingen klaar voor jong en oud. Ook gaat Hulst Cultureel een samenwerking aan met Den Dullaert. Dit is natuurlijk heel goed nieuws!!!! Hierdoor kunnen we meer bezoekers ontvangen maar wordt het aanbod ook groter en breder. In Den Dullaert is de laatste jaren hard gewerkt om de verschillende ruimten klaar te maken voor diverse activiteiten. Het team van Den Dullaert juicht deze samenwerking dan ook van harte toe en kan niet wachten om weer meer gasten te mogen ontvangen. We zijn klaar voor de aanvang van het nieuwe seizoen, van September 2021 tot en met Juni 2022.

 

Om dit allemaal te vieren zullen de cultuur-liefhebbers die de eerste voorstelling bezoeken (15 September) feestelijk ontvangen worden. Ook 19 september hebben we voor de kleine gasten een verrassing.

Kortom, wij zijn heel blij jullie weer te mogen ontvangen. Hou onderstaande websites goed in de gaten, het programma 2021 -2022 wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

 

Namens HulstCultureel in samenwerking met Den Dullaert, tot gauw!

  www.hulstcultureel.com       www.dendullaert.nl

Er is een nieuwe vacature vrijgekomen om als Zakelijk Leider bij den Dullaert te komen werken, heb je interesse open dan onderstaande bestandje even voor meer info

vacture.jpg


Cultureel centrum Den Dullaert
Scroll naar beneden voor meer informatie